Cosmeceuticals - tuotteet hoitavat ihoa pintaa syvemmältä

Janssen Cosmetics on tuotesarja, jossa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuoteformuloiden tehokkuus piilee korkealaatuisissa ja voimakkaissa aktiiviaineyhdisteissä, jokainen cosmeceutical – hoitotuote onkin pitkällisen tutkimus – ja kehitystyön tulos. Tuotelinjojen syvävaikutteiset aktiiviainekonseptit on kehitetty vastaamaan kunkin ihotyypin erityistarpeisiin, näin saadaan aikaiseksi näkyviä tuloksia. Yksilöllisesti suunnitellut kosmetologiset hoidot kauneushoitolassa sekä säännönmukainen ihon kotihoito cosmeceutical – tuotteilla mahdollistavat ihon, josta olet aina unelmoinut.

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus 62€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoseerumi, naamio ja lopputuotteet. 1h 15min.

Hemmottelukasvohoito 62€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, hieronta, naamio ja lopputuotteet. 1h.

Täydellinen kasvohoito 72€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoseerumi, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja lopputuotteet. 1h 30min.

Anti-age kasvohoito 69€

sis. aikuisen ihon tuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, hieronta, erikoisnaamio ja lopputuotteet. 1h.

Luxus-kasvohoito 90€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, kuorinta, tehoampulli, hieronta, erikoisnaamio, lopputuotteet, käsien kuorinta ja hieronta. 1h 30min.

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta 69€

Timanttihionnalla voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva Pristine-timanttihiontalaite kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Hoitoon sisältyy hionnan lisäksi hieronta, naamio ja lopputuotteet.

Geneo+ hoito 95€ - 120€

Geneo+ hoidossa saavutetaan kolme vaikutusta samanaikaisesti: ihon kuorinta, vaikuttavien aineiden imeytys sekä ihon happihoito. OxyGeneo-hoitoa voidaan haluttaessa täydentää kiinteyttävällä radiofrekvenssi -hoidolla, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kiinteyttää ja kohottaa ihoa ja silottaa juonteita.

Mikroneulaus 190€

Mikroneulauksella voi hoitaa ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia. Rullassa on 540 erittäin ohutta neulaa, jotka tekevät iholle mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Hoitoa suositellaan kuuden kerran sarjahoitona 3-4 viikon välein. 1.hoito 190€ (sis. henkilökohtaisen mikroneulausrullan). Seuraavat kerrat sarjahoitona 90€/hoito