Lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviance Professional tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei välttämättä vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. 

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen stimulointi poistaa kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Varauduthan, että mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen iholla saattaa olla punoitusta 1-2 vuorokauden ajan.

Suosittelemme kasvohoidon jälkeen välttämään saunaa, liikuntaa ja aurinkoa seuraavan vuorokauden ajan.

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus 67€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, happokuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja lopputuotteet. 1h

Hemmottelukasvohoito 67€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, naamio ja lopputuotteet. 1h.

Täydellinen kasvohoito 77€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, happokuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja lopputuotteet. 1h 15min.

Anti-age kasvohoito 74€

sis. aikuisen ihon tuotteilla: alkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, erikoisnaamio ja lopputuotteet. 1h.

Luxus-kasvohoito 95€

sis. ihotyypin mukaan valittavilla tuotteilla: alkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, erikoisnaamio, lopputuotteet, käsien kuorinta ja hieronta. 1h 15min.

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta 74€

Timanttihionnalla voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva Pristine-timanttihiontalaite kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Hoitoon sisältyy hionnan lisäksi hieronta, naamio ja lopputuotteet.

Geneo+ hoito 95€ - 120€

Geneo+ hoidossa saavutetaan kolme vaikutusta samanaikaisesti: ihon kuorinta, vaikuttavien aineiden imeytys sekä ihon happihoito. OxyGeneo-hoitoa voidaan haluttaessa täydentää kiinteyttävällä radiofrekvenssi -hoidolla, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kiinteyttää ja kohottaa ihoa ja silottaa juonteita.

Mikroneulaus 190€

Mikroneulauksella voi hoitaa ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia. Rullassa on 540 erittäin ohutta neulaa, jotka tekevät iholle mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Hoitoa suositellaan kuuden kerran sarjahoitona 3-4 viikon välein. 1.hoito 190€ (sis. henkilökohtaisen mikroneulausrullan). Seuraavat kerrat sarjahoitona 90€/hoito